Διαφήμιση και προβολή

Δημιουργούμε μοναδικές διαφημιστικές λύσεις παραγωγής και δημιουργίας υψηλών προδιαγραφών σε εσάς και την επιχείρηση σας.

Αναλαμβάνουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας με τεχνολογίες 4K και 360VR. Ο εξοπλισμός μας μπορεί να στηθεί σε κάθε περίσταση και απαίτηση. Από το απόλυτο σκοτάδι ή ακόμα και μέσα στο νερό, αναλαμβάνοντας να καλύψουμε με κάθε λεπτομέρεια κάθε απαιτητική παραγωγή.

Εδώ και αρκετό καιρό μεγάλοι πελάτες, μας προτιμούν για την παραγωγή videos, ταινιών και διαφημιστικών πακέτων. Με συνεχόμενη και αναπτυσσόμενη τεχνολογία και πλήρη κινηματογραφικό εξοπλισμό παρέχουμε στον πελάτη μας την δυνατότητα να ανεβαίνει μπροστά από όλους στο κομμάτι της εικόνας και του ήχου. Η εποχή που διανύουμε χαρακτηρίζετε καθαρά από την εικόνα. Εμείς έχουμε τα μέσα, τους ανθρώπους και το μεράκι.

Φωτογραφία η Marlboro μας εμπιστεύθηκε το 2014 την καμπάνια RED SPOT εσείς;

Πλήθος καλλιτεχνών περάσανε μπροστά απο τον φωτογραφικό μας φακό για να δημιουργήσουμε τη μοναδική αίσθηση μιας παραμυθένιας πραγματικότητας. Η φωτογραφίες μας (πολλές καλλιτεχνικές από αυτές κοσμούν ήδη το διαδίκτυο) δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στους υποψήφιους πελάτες σας χωρίς να αποκρύπτουν την πραγματικότητα δοσμένη με ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό τρόπο, καλύπτοντας μια πληθώρα εφαρμογών για την επιχείρηση σας.

Δημιουργία κινούμενων γραφικών για την Mercedes taxi, το 5άστερο Avalon, τον Πύργο του ΟΤΕ στη Θεσσαλονίκη και την Euromedica ως πελάτες μας δεν θα θέλετε να αρνηθείτε μια επαγγελματική παραγωγή κινούμενων γραφικών που θα εντυπωσιάσουν και θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Επιλέξτε μέσα από ένα πλήθος έτοιμων γραφικών ή δημιουργήστε με εμάς την μοναδική σας ταυτότητα από το μηδέν (0).

360 vr degrees – μια μοναδική εμπειρία για τους ηλεκτρονικούς σας επισκέπτες. Δώστε την δυνατότητα για ένα virtual Toor στους πελάτες σας είτε με σταθερή είτε με κινούμενη εικόνα video. Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει την δουλειά ή το κατάστημα σας με ειδική γυαλιά VR ή απλά κινώντας το κινητό του και βλέποντας τα πάντα γύρο του.

[wonderplugin_gallery id=”5″]

Υποβρύχιες λήψεις με μοναδικές δυνατότητες φωτογραφίας ή video για μοναδικούς πελάτες. Ανεβάστε την εικόνα σας με παραγωγές που μόνο στην Αθήνα μπορούν να κατασκευαστούν απλά στην πόλη σας…

[wonderplugin_gallery id=”1″]

Video Streaming. Δώστε την ζωντανή εικόνα τις επιχείρησης ή της εκδήλωσης σας σε όλο τον κόσμο μέσα από facebook, youtube ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα διαδικτύου και βγείτε live (ζωντανά) μπροστά από όλους.

Κάλυψη και παραγωγή. Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα μπορούμε να βρούμε ότι καλλιτέχνη χρειαστεί η παραγωγή σας. Από φωτογραφία έως video καλύπτουμε μια μεγάλη γκάμα για να μπορέσετε να βρείτε αυτό που σας χρειάζεται. Μοντέλα, ηθοποιοί χορευτές και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί μια επαγγελματική παραγωγή, αναλαμβάνουμε να σας το βρούμε.

[wonderplugin_gallery id=”4″]

Με 20+ video clip τα 5 βραβευμένα σε εξωτερικό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για την δικιά σας παραγωγή όσο απαιτητική και αν είναι. Πλήθος καλλιτεχνών, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και υπολογιστική δύναμη για να αποπερατωθούν ακόμα και τα πιο δύσκολα γραφικά.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσετε το έργο σας με το κύρος και την ποιότητα που σας αξίζει.

[wonderplugin_gallery id=”3″]

[wonderplugin_gallery id=”6″]