Web Design & SEO


Κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας στον κόσμο, σήμερα!


Eιδικευόμαστε στην υλοποίηση ιστοσελίδων, web εφαρμογών, τεχνολογιών πληροφοριών-επικοινωνίας και συστημάτων μηχανογράφησης από το 2002 παρέχοντας καθολικές υπηρεσίες πληροφορικής παντός τύπου, έχοντας ως βασικούς γνώμονες την επιχειρηματική ηθική, την αξιοπιστία και το σεβασμό προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.Εν αρχή... η ιδεά

Τα πάντα ξεκινούν από μια ιδέα. Οι πελάτες μας, μας μεταφέρουν τις ιδέές τους κι εμείς με την εμπειρία μας τις μεταφέρουμε στον κόσμο του Internet.

Web Design & Development

Ανάπτυξη του κώδικα για την υλοποίηση μίας απλής ιστοσελίδας στατικού περιεχομένου ή δημιουργία Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management Systems, CMS) για την online τροποποίηση του περιεχομένου του δικτυακού τόπου.

Information Technology (IT)

Με τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνίας μας (IT), θα αυξηθούν δραματικά η παραγωγικότητα και το πελατολόγιο σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
   

Υποστήριξη Συστημάτων Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS)

Δημιουργία ή μετατροπή σελίδων στα πλέον σύγχρονα πρότυπα για την βελτιστοποίηση του περιεχομένου τους και την φιλικότητα ως προς τον τελικό αποδέκτη.

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Οι οικονομικές υπηρεσίες μας φιλοξενίας - Web Hosting και κατοχύρωσης ονόματος (domain registration) επιτρέπουν την προβολή της σελίδας σας στον Παγκόσμιο Ιστό (World Wide Web).

Search Engine Optimization (SEO)

Διαδικασίες-επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στη δομή και το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης μέσα από κατάλληλες λέξεις κλειδιά, πρωτότυπο περιεχόμενο, social media και εξωτερικούς συνδέσμους.

Μεταφράσεις

Μεταφράσεις και προσαρμογές κειμένων και ιστοσελίδων σε άλλες γλώσσες όπως Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά, Αλβανικά κ.α. Οι ειδικευμένοι συνεργάτες μας μεταφέρουν τις ιδέες σας σε άλλες γλώσσες.

Πλατφόρμες Forum

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου είναι η δυνατότητα που παρέχει για επικοινωνία. Μπορούμε να βοηθήσουμε στην εγκατάσταση, στην παραμετροποίηση και στην υποστήριξη τέτοιων συστημάτων.

Blogs - Ιστολόγια

Η ελληνική απόδοση του όρου Blog έχει καθιερωθεί πλέον ως ιστολόγιο. Πρόκειται ουσιαστικά για την μεταφορά του προσωπικού ημερολογίου στο χώρο του ιντερνετ. Σε αυτό το νέο είδος σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας και δημιουργούμε για σας το δικό σας προσωπικό Blog σε πλατφόρμα Wordpress ή Blogger!

Προσαρμοστικότητα

Οποιαδήποτε συσκευή και αν υπάρχει στην αγορά (tablet, iPhone, iPad ή Android) προσαρμόζουμε την ιδέα σας ανάλογα για μια ιδανική παρουσίαση σε αυτή. Η ομάδα μας θα εργαστεί πάνω στο Responsive Design του έργου.

Cloud services

Τα αρχεία και τα επαγγελματικά σας δεδομένα διαθέσιμα παντού, ανά πάσα στιγμή και με οποιαδήποτε συσκευή. Υπηρεσίες αποθηκευτικού νέφους και προγραμματισμός συσκευών με χρήση Dropbox, Personal dedicated Cloud Server, OpenDrive και Pydio.

Ιδανικευμένες λύσεις

Σε κάθε πρότασή μας δίνουμε έμφαση στις απαιτήσεις τόσο του πελάτη αλλά και του τελικού αποδέκτη, του επισκέπτη δοκιμάζοντας ενδελεχώς κάθε σελίδα σε πολλαπλές συσκευές.

Στατιστικά & επισκεψιμότητα

Είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση λύσεων για να βελτιστοποιείται η προώθηση της ιστοσελίδας σας, να αναπροσαρμόζονται οι διαθέσιμοι τεχνολογικοί και οικονομικοί πόροι ώστε να επιφέρουν την υψηλότερη Διαδικτυακή επισκεψιμότητα και παρουσία.


Social Networks

Αναπτύσουμε και προωθούμε την χρήση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Foursquare, Flickr, Tumblr) που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ανθρώπων.


Social Media

Προσαρμόζουμε και βελτιστοποιούμε την εμφάνισή σας και με την χρήση όλων των κοινωνικών διαδικτυακών υπηρεσιών (YouTube, Instagram, Pinterest, Skype, Whatsapp) απλοποιώντας έτσι την χρηστικότητά τους για εσάς.


Χαμηλό κόστος

Όλες μας οι υπηρεσίες, σας παρέχονται κατόπιν συνενόησης και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς του τομέα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και υπερτιμολογήσεις! Οι μελέτες και οι προεπισκοπίσεις (δείγματα) γίνονται χωρίς χρέωση και δίχως να επιρρεάζεται η σχέση ποιότητας και κόστους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βελτιστοποίηση Tripadvisor

Αν η επιχείρησή σας ανήκει στον τομέα του τουρισμού ή της εστίασης, η παρουσία της στο Tripadvisor προβάλλεται στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με 390 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως κατά μέσο όρο και 435 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για 6,8 εκατομμύρια καταλύματα, εστιατόρια και αξιοθέατα.

Προβολή σε χάρτες

Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την προβολή της επιχείρησή σας στους ηλεκτρονικούς χάρτες Google maps & OpenStreet και σας βοηθούμε να αυξήθούν οι κριτικές των επισκεπτών σας για βελτιστοποίηση της εμφάνισής σας.

Πηγή για την εικόνα μας: εδώ.